Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-30@10:04:54 GMT

افشای مشخصات یک گوشی مرموز وان پلاس

تاریخ انتشار: ۹ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۷۸۶۲۱

افشای مشخصات یک گوشی مرموز وان پلاس

فرارو- گمانه زنی‌های جدیدی در مورد گوشی مرموز OnePlus شده است. در تازه‌ترین افشاگری منتشر شده، مشخص شده است که این گوشی جدید شرکت وان پلاس از پردازنده جدید Dimensity 8100 استفاده خواهد کرد.

به گزارش فرارو، شرکت وان پلاس، گوشی وان پلاس ۱۰ پرو را در ابتدای این ماه در بازار چین معرفی کرد. همچنین انتظار می‌رود که این سازنده چینی گوشی‌های هوشمند، مدل وان پلاس ۱۰ پرو را در ماه مارس یا آوریل در بازار‌های جهانی عرضه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون، اطلاعات جدید نشان می‌دهد که این شرکت در حال کار بر روی یک گوشی هوشمند جدید است که دارای تراشه آینده Dimensity 8100 خواهد بود. اطلاعات کلیدی این گوشی مرموز توسط افشاگر سرشناس فضای مجازی با نام مستعار Digital Chat Station، فاش شده است.

بر اساس اطلاعات منتشر شده، گوشی OnePlus مجهز به تراشه Dimensity 8100 و دارای صفحه نمایش ۶.۷ اینچی OLED با یک سوراخ پانچ مرکزی در بالای نمایشگر است. همچنین پنل پشتی این گوشی به دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی سونی IMX766 مجهز خواهد شد.


گفته می‌شود این دستگاه به باتری ۴۵۰۰ میلی آمپر ساعتی مجهز شده است. این افشاگر همچنین ادعا کرد که باتری این دستگاه از شارژ سریع ۱۲۰ واتی پشتیبانی می‌کند. سایر مشخصات این گوشی هنوز در پرده‌ای از ابهام است. همچنین در مورد نام تجاری دستگاه نیز صحبتی نشده است. این احتمال وجود دارد که این دستگاه به عنوان یک گوشی از سری OnePlus 10 در چین عرضه شود.

از طرفی باید اضافه کنیم که به نظر می‌رسد این گوشی شبیه Realme GT Neo 3 است که گفته می‌شود از چیپست Dimensity 8100 نیز بهره می‌برد. گزارش‌ها نشان می‌دهد که GT Neo 3 دارای یک صفحه نمایش ۶.۷ اینچی OLED FHD+ با یک سوراخ پانچ مرکزی در بالای نمایشگر است. نمایشگر این گوشی از نرخ تازه سازی ۱۲۰ هرتز پشتیبانی می‌کند. این دستگاه همچنین دارای دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی در پنل جلویی خواهد بود.

در مورد دوربین پنل پشتی گوشی نیز می‌دانیم که دارای دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی Sony IMX766 با قابلیت OIS (لرزش‌گیر اپتیکال تصویر) خواهد بود. یک لنز ۸ مگاپیکسلی و یک لنز ۲ مگاپیکسلی نیز همراه آن عرضه می‌شود. این گوشی ممکن است حداکثر ۱۲ گیگابایت رم و حداکثر ۵۱۲ گیگابایت حافظه داخلی داشته باشد.

انتظار می‌رود GT Neo 3 با دو نوع باتری متفاوت وارد بازار شود. نسخه اول با باتری ۴۵۰۰ میلی آمپر ساعتی عرضه می‌شود. این باتری احتمالاً از شارژ سریع ۱۵۰ واتی پشتیبانی می‌کند. نسخه دیگر دستگاه دارای باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی با شارژ سریع ۸۰ واتی است. در مورد نرم افزار این دستگاه نیز باید اضافه کنیم که روی سیستم عامل اندروید ۱۲ و رابط کاربری Realme 3.0 که از پیش نصب شده است، اجرا می‌شود.

منبع: gizmochina

منبع: فرارو

کلیدواژه: وان پلاس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۷۸۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش روزنامه شهرداری به افشای قرارداد ۲ میلیارد یورویی

به گزارش «تابناک»، محسن مهدیان مدیرعامل رونامه همشهری در واکنش به افشای قرارداد ۲ میلیارد یورویی چنین نوشت:

یکم؛ بزرگ‌ترین قرارداد تاریخ بلدیه را به اسم عدالت‌خواهی افشا کردند. احتمال برهم‌خوردن قرارداد وجود دارد. طرف چینی این قرارداد، به جهت شرایط تحریم بر رازداری مصر بوده است و البته حق هم دارد گلایه قهرآمیز کند.
دوم؛ مطابق این قرارداد ۲۵۰۰ اتوبوس برقی وارد کشور می‌شود؛ آن هم از طریق تأمین مالی نوین در حوزه مشارکت، مولدسازی و یوزانس.

جهت روشن‌شدن این عدد، باید گفت که خرید اتوبوس طی ۱۲ سال دوره مدیریت آقای قالیباف ۱۲۰۰ عدد بوده است و در تمام سال‌های دوره اصلاحات ۱۳۰ دستگاه. تا الان نیز ۷ برابر دوره اصلاحات یعنی حدود ۸۲۶ دستگاه اتوبوس به ناوگان حمل‌ونقل عمومی وارد شده است و باز هم جهت تقریب به ذهن، در حال حاضر ۵۲۰۰  دستگاه در ناوگان اتوبوسرانی شهر تهران هست  که تقریبا ۳ هزار و ۵۳ دستگاه  آن فعال است. حالا تصور کنید ورود ۲۵۰۰ اتوبوس برقی چه تحولی در رفت‌وآمد مردم ایجاد می‌کند! تحول در چه چیز؟ کاهش ترافیک، کاهش آلودگی زیست‌محیطی، کاهش هزینه‌های حمل‌ونقل و تسهیل در رفت‌وآمد عمومی.

سوم؛ افشاکننده قرارداد مدعی است که این قرارداد پشت در‌های بسته نوشته شده و به ضرر کشور است. به همین سادگی و با همین بهانه‌جویی ساده‌انگارانه یک تصمیم سازنده را به چالش کشیده‌اند. اجمالا چه کسانی از این قرارداد اطلاع داشته‌اند؟ شخص رئیس‌جمهور، ۴ وزارتخانه صمت، امورخارجه، کشور و نفت و در نهایت بانک مرکزی.
قرارداد نیز سراسر به‌نفع مردم است؛ هم در عدد و رقم که به‌جای هزار دستگاه در قرارداد اولیه، ۲۵۰۰ دستگاه وارد خواهد شد و هم در زمان تحویل که ۶ ماه بعد از واریز پیش‌پرداخت اولیه انجام می‌شود و اگر سنگ‌اندازی نشود می‌توان تا پایان سال اتوبوس‌های برقی را در تهران دید.

چهارم؛ اگر این قرار تجاری به‌هم‌بخورد که بیم آن می‌رود و موجب نگرانی شده، آنگاه چه کسی پاسخگو است؟ به‌طور حتم دستگاه قضایی.

سؤال کاملا شفافی وجود دارد که آیا افشای یک قرارداد در شرایط تحریم، تخریب آشکار امنیت روانی و حقیقی مردم نیست؟ آیا مواجهه مستقیم با منافع شهر و مردم نیست؟ آیا شبهه ضدامنیتی‌بودن آن وجود ندارد؟ چه‌کسی یا کسانی از برهم‌خوردن این قرارداد نفع می‌برند؟ آیا پای یک مافیای ناسالم و پرمسئله و البته دامنه‌دار در میان نیست؟ در نهایت اینکه دقیقا عدلیه چه‌وقت خود را مسئول می‌داند با این جریان سراسر موهن و دکاندار افشاگری، برخورد جدی و بهنگام داشته باشد؟ چرا برخورد‌ها بازدارنده  نیست؟
پنجم؛ واقعیت این است که آن روز که مثل آب خوردن آبروی مردم را در فضای مجازی می‌ریختند کسی سراغ‌شان نرفت تا عبرت بگیرند.
کار بدانجا رسید که همین دستگاه قضایی و نظارتی را به سخره گرفتند و با تعطیل نشان دادن آن‌ها از خود یک قهرمان دست‌ساز و تصنعی ساختند. باز هم قهریه خاموش بود و بدتر اینکه حمایت هم شدند.

کار بالا گرفت و در مسابقه دکانداری برای افشاگری و گنده‌گویی‌های مجازی، نظام را متهم به فساد سیستمی کردند و باز هم انگار نه انگار. گویی امنیت روانی این مردم حرمتی ندارد!

اما اکنون ماجرا فرق دارد؛ «حق‌الناس» و «بیت‌المال» و «حق‌الله» را توجه نکردیم و امروز «حیات‌جمعی» مردم را تهدید می‌کنند. آیا قرار نیست به قاعده عقل و قانون تغییر رویه دهیم؟ دادستان محترم کجاست؟

دیگر خبرها

  • قیمت گوشی s۲۳ ultra + مشخصات و مقایسه با آیفون ۱۵ پرومکس امروز ( ۱۱ اردیبهشت)
  • افشای اطلاعات جدید درباره آیفون 16
  • واکنش روزنامه شهرداری به افشای قرارداد ۲ میلیارد یورویی
  • قیمت گوشی امروز 10 اردیبهشت 1403
  • قیمت گوشی سامسونگ s۲۴ ultra (۱۰ اردیبهشت) + مشخصات، دوربین گوشی Samsung Galaxy S۲۴ Ultra
  • قیمت گوشی s۲۳ ultra + مشخصات و مقایسه با آیفون ۱۵ پرومکس امروز ( ۱۰ اردیبهشت)
  • قیمت گوشی سامسونگ a۵۴ امروز (۹ اردیبهشت) + مشخصات و دوربین galaxy a۵۴ Samsung
  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟
  • بهترین گوشی زیر ۱۰ میلیون؛ جنگ ردمی نوت 13 و A25
  • قیمت گوشی امروز 8 اردیبهشت 1403